Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Alan Nong Mr. Alan Nong
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Timeplex Industrial Limited

Timeplex Industrial Limited

alannong@timeplex.com.hk

86-769-38809668

Timeplex Industrial Limited

ABOUT US

Timeplex Industrial Limited

Grup Timeplex mangrupikeun organisasi anu berbasis di Hong Kong kalayan fasilitas manufaktur terpadu di Cina. Didirikeun taun 1989, Timeplex nyandak sistem manajemen Hong Kong pikeun minuhan standar internasional, dibarengan ku taun téhnik sareng pangalaman anu parantos kabuktosan. Timeplex nyayogikeun palanggan sareng kamampuan pangwangunan lengkep mimitian ti konsép produk, prototipe dugi ka conto conto sareng pembuatan volume. Kisaran produk kalebet logam, plastik, listrik sareng éléktronika. Tim rékayasa kami ngabantosan klien pikeun ngembangkeun produk pikeun minuhan spésifikasi ketat sareng pikeun nyusun sareng standar wajib anu diperyogikeun. Ngaliwatan usaha dina dua dasawarsa ka tukang, Timeplex parantos janten salah sahiji operasi anu teras-terasan tiasa nangtung di tukangeun kualitas luhur, inovasi, harga anu terjangkau sareng waktos kalenturan anu fleksibel anu kedah ditetepkeun ku para pesaing di pasar. GARIS PRODUK UTAMA: Komponén logam bisa jadi dirancang tina sagala rupa bahan, fittings saluran cai PVC, waja, tambaga, kuningan, aluminium, timah jeung alloy kalungguhan dina cadar, heatsink, EMI / RFI tameng bisi logam, gulungan, batang atanapi ingot Komponén dina ukuran sareng konfigurasi anu bénten-bénten tiasa dihasilkeun ku stamping, ngabentuk. ékstrusi, penempaan, paéh-casting sareng operasi sékundér sapertos nyabok, ngagambar jero, ngebor, ngincer, sareng rivet Pikeun penampilan luar sareng panangtayungan lingkungan, komponén biasana meryogikeun permukaan dina éléktro-plating (Chrome, nikel, tambaga, pérak atanapi emas), anodizing atanapi bubuk bubuk. Dina sababaraha kasus nalika sesah nganggo komponén stamping logam pikeun ngahontal konfigurasi anu diperyogikeun, sapertos piping, curvature atanapi threading, bagian suntikan plastik mangrupikeun pilihan anu langkung saé. Ngembangkeun produk plastik atanapi bagianna dimimitian tina kapang suntik. Pilihan résin palastik bakal janten pertimbangan heula insinyur urang bakal nyarankeun ka klien. Tina bahan anu paling cocog sapertos ABS, PS, PE, PP, PVC, PC jsb, sareng dumasar kana tingkat produksi target pelanggan sareng anggaran investasi, desain kapang bakal ditangtoskeun sareng pabrikan bakal ngamimitian. Komponén sareng bagian anu kaluar tina mesin cetak suntikan bakal kawilang seragam. Seueur diantara aranjeunna tiasa ngagentos langkung ti hiji bagian logam atanapi bahkan janten produk réngsé ku nyalira. Palanggan utama Kalebet: Sky TV. Walmart, Osram, Hasbro, Intermec, PPG, Fender, QA Smith, Delta, Vtouch, East West, BAG, Electrolux Pakakas Produksi: Power Press (16 ton dugi 200 ton) 50 Mesin Cetakan Injeksi 22 Mesin Grooving Otomatis 5 Saringan-sutra & Pad Percetakan Baris 1 Jalur Majelis 3

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-769-38809668

Fax: 86-769-38809070

Hapé: +8613798527292

email: alannong@timeplex.com.hk

alamat: No.4 Fukang Road,Shang Sha Community,Chang An Town,Dongguan City,Guangdong Province,China, Dongguan, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.timeplexhk.com

Bossgoo Showroom: http://alandrone.su.bossgoo.com

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan