Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Alan Nong Mr. Alan Nong
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Timeplex Industrial Limited

Timeplex Industrial Limited

alannong@timeplex.com.hk

86-769-38809668

Timeplex Industrial Limited

ABOUT US

Timeplex Industrial Limited

Grup Timeplex mangrupikeun organisasi dumasar Hong Kong sareng fasilitas manufaktur terpadu di Cina. Diadegkeun dina 1989, Timeplex nyangking sistem manajemén Hong Kong pikeun nyayuhan standar internasional, sapanjang taun kalayan téknik sareng pangalaman anu kabuktian. Timeplex nyayogikeun palanggan dina kamampuan pangembangan lengkep ti konsép produk, prototipe ka conto pangabisa sareng ngahasilkeun volume. Produk kisaran kaasup logam, plastik, listrik, sareng éléktronika. Tim rékayasa kami ngabantosan klien pikeun ngembangkeun produk pikeun nyumponan spésifikasi anu ketat sareng ngitung standar standar anu dipikabutuh. Ngaliwatan usaha dina dua puluh taun ka pengker, Timeplex parantos janten salah sahiji operasi anu tiasa terus-terusan nangtung di tukang kualitas luhur, inovasi, harga anu hargana sareng waktos anu kalungguhan anu fleksibel anu klien kedah tetep kalapa di pasar. LINE PRAKTOR MAIN: Komponén logam bisa dirarancang tina rupa-rupa bahan, baja, tambaga, kuningan, aluminium, timah sareng aloi timbal dina sepré, heatsink, kasus pelindung logam EMI / RFI, gulungan, rod atanapi ingot Komponén dina ukuran anu béda sareng konfigurasi tiasa didamel ku stamping, ngabentuk. extrusion, forging, maot-casting sareng operasi sekundér sapertos punching, gambar jero, pangeboran, threading, sareng pangélingan. Pikeun penampilan luar sareng panyalindungan lingkungan, komponén biasana ngabutuhkeun pagawean permukaan dina parangkat éléktron (krom, nikel, tambaga, pérak atanapi emas), anodizing atanapi palapis bubuk. Dina sababaraha kasus, lamun hese ngagunakeun komponén stamping logam pikeun ngahontal konfigurasi anu diperyogikeun, sapertos pipa, curvature atanapi threading, bagian suntikan plastik mangrupikeun pilihan anu langkung saé. Kamekaran produk plastik atanapi sabagian dimimitian tina kapang suntikan. Pilihan résin palastik bakal janten pertimbangan munggaran anu bakal direkayasa ku para insinyur pikeun klien. Tina bahan anu paling cocog sapertos ABS, PS, PE, PP, PVC, PC jsb, sareng dumasar kana tingkat produksi target pasar sareng anggaran investasi, desain cetakan bakal ditangtukeun sareng fabrikasi bakal ngamimitian. Komponén sareng bagian-bagian anu kaluar tina mesin cetakan suntikan bakal saragam. Seueur diantara aranjeunna tiasa ngagentos langkung tina hiji bagian logam atanapi bahkan janten produk réngsé ku nyalira. Pelanggan utama Kalebet: Sky TV. Walmart, Osram, Hasbro, Intermec, PPG, Fender, QA Smith, Delta, Vtouch, East West, BAG, Electrolux Alat Produksi: Power Press (16 ton hingga 200 ton) 50 Mesin Wangun Injeksi 22 Otomatis micu Mesin 5 Sutera-saringan & Pad Pencét Garis 1 Majelis Baris 3

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are produced all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-769-38809668

Fax: 86-769-38809070

Hapé: +8613798527292

email: alannong@timeplex.com.hk

alamat: No.4 Fukang Road,Shang Sha Community,Chang An Town,Dongguan City,Guangdong Province,China, Dongguan, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.timeplexhk.com

Bossgoo Showroom: http://alandrone.su.bossgoo.com

Daptar Produk Patali