Komunikasi karo Supplier? Supplier
Alan Nong Mr. Alan Nong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Timeplex Industrial Limited

Timeplex Industrial Limited

alannong@timeplex.com.hk

86-769-38809668

Timeplex Industrial Limited
HomeProdukDrone RCTello Drone

Tello Drone (Total 4 Products)

Kategori produk dari Tello Drone , kami produsen khusus dari Cina, Tello Drone , Drone Mini Tello pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Telone Drone Kanthi Wifi R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Drone HD Video dr10
Katrangan produk Video Drone Definisi HD: 1. Modhèl Penerbangan cerdas 2. Sensor posisi visual ndadekake kanthi stabil & tepat dituding. 3. Nggunakake sensor Barometrik kanggo nemokake panggonan sing dhuwur. 4. DR10 dikempalken karo sensor Sony...
Drone kamera dr10 nganggo wifi
Drone Gopro kanthi deskripsi produk HD Video: 1. Modhèl Penerbangan cerdas 2. Sensor posisi visual ndadekake kanthi stabil & tepat dituding. 3. Nggunakake sensor Barometrik kanggo nemokake panggonan sing dhuwur. 4. DR10 dikempalken karo sensor...
Dr10 Drone nganggo wifi
Dr10 Drone kanthi deskripsi produk wifi: 1. Modhèl Penerbangan cerdas 2. Sensor posisi visual ndadekake kanthi stabil & tepat dituding. 3. Nggunakake sensor Barometrik kanggo nemokake panggonan sing dhuwur. 4. DR10 dikempalken karo sensor Sony...
Drone Drone kanggo adat
Dr10 Drone kanggo deskripsi produk khusus: 1. Modhèl Penerbangan cerdas 2. Sensor posisi visual ndadekake kanthi stabil & tepat dituding. 3. Nggunakake sensor Barometrik kanggo nemokake panggonan sing dhuwur. 4. DR10 dikempalken karo sensor Sony...

China Tello Drone Supplier

Best droneShadow drone

Product Product:

1. Modhèl Penerbangan cerdas

2. Sensor posisi visual ndadekake kanthi stabil & tepat dituding.
3. Nggunakake sensor Barometrik kanggo nemokake panggonan sing dhuwur.
4. DR10 dikempalken karo sensor Sony sing unggul, sing ngidini sampeyan njupuk video HD Full HD 1080P 30fps lan foto 8MP.
5. Nganyarke firmware Wireless.
6. Sambungan WiFi, penerbangan sing dikontrol dening App.
7. transmisi video HD wektu nyata 720p.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan