Komunikasi karo Supplier? Supplier
Alan Nong Mr. Alan Nong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Timeplex Industrial Limited

Timeplex Industrial Limited

alannong@timeplex.com.hk

86-769-38809668

Timeplex Industrial Limited

ABOUT US

Timeplex Industrial Limited

Klompok Timeplex minangka organisasi basis Hong Kong kanthi fasilitas manufaktur terpadu ing China. Diadegake ing taun 1989, Timeplex nggawa sistem manajemen Hong Kong kanthi standar internasional, bebarengan karo teknik lan pengalaman sing wis pirang-pirang taun. Timeplex nyedhiyakake kemampuan pangembangan lengkap saka customer wiwit konsep konsep, prototipe nganti conto kaleksanan lan Pabrik volume. Kisaran produk kalebu logam, plastik, listrik lan elektronik. Tim rekayasa kita nulung klien ngembangake produk supaya bisa ditemtokake spesifikasi sing kenceng lan kompilasi karo standar prentah. Liwat usaha sajrone rong puluh taun kepungkur, Timeplex wis dadi salah sawijining operasi sing bisa terus-terusan mandheg mandheg kanthi kualitas, inovasi, rega terjangkau lan wektu timbal sing fleksibel manawa klien kudu tetep kompetitif ing pasar. LINE PRODUK UTAWA: Komponen logam bisa uga dirancang saka macem-macem bahan, baja, tembaga, tembaga, aluminium, timah lan timun timun ing lembaran, heatsink, kasus logam logam, EMI / RFI, gulung, rod utawa ingot Komponen ing macem-macem ukuran lan konfigurasi bisa diprodhuksi dening stamping, mbentuk. ekstrusi, lali, mati-casting lan operasi sekunder kayata tusukan, nggambar jero, pengeboran, benang, lan riveting. Kanggo tampilan njaba lan pangayoman lingkungan, komponen biasane mbutuhake finalis lumahing ing electro-plating (krom, nikel, tembaga, salaka utawa emas), anodizing utawa coating coating. Ing sawetara kasus, nalika nggunakake komponen stamping logam kanggo entuk konfigurasi sing dibutuhake, kayata piping, curvature utawa threading, bagian injeksi plastik minangka pilihan sing luwih apik. Pangembangan produk plastik utawa bagean diwiwiti saka cet injeksi. Pilihan resin plastik bakal dadi pertimbangan pisanan sing direkayasa dening para insinyur kanggo klien. Saka materi sing paling cocog kayata ABS, PS, PE, PP, PVC, PC etc, lan adhedhasar tingkat produksi target target lan anggaran investasi, desain cetakan bakal ditemtokake lan fabrikasi bakal diwiwiti. Komponen lan bagean sing metu saka mesin ngecul injeksi bakal meh seragam. Akèh wong bisa ngganti luwih saka siji metallic utawa bisa uga dadi produk rampung. Pelanggan utama Kalebu: Sky TV. Walmart, Osram, Hasbro, Intermec, PPG, Fender, QA Smith, Delta, Vtouch, East West, BAG, Electrolux Peralatan Produksi: Power Press (16 ton nganti 200 ton) 50 Mesin Wesi Injeksi 22 Mesin Grooving Auto 5 Silk-screening & Pad Printing Line 1 Majelis Line 3

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are produced all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-769-38809668

Fax: 86-769-38809070

Ponsel: +8613798527292

Email: alannong@timeplex.com.hk

Alamat: No.4 Fukang Road,Shang Sha Community,Chang An Town,Dongguan City,Guangdong Province,China, Dongguan, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.timeplexhk.com

Bossgoo Showroom: http://alandrone.jw.bossgoo.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan