Komunikasi karo Supplier? Supplier
Alan Nong Mr. Alan Nong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Timeplex Industrial Limited

Timeplex Industrial Limited

alannong@timeplex.com.hk

86-769-38809668

Timeplex Industrial Limited

ABOUT US

Timeplex Industrial Limited

Klompok Timeplex minangka organisasi adhedhasar Hong Kong kanthi fasilitas manufaktur terpadu ing Tiongkok. Didegake ing taun 1989, Timeplex nggawa sistem manajemen Hong Kong kanggo memenuhi standar internasional, kanthi teknik lan pengalaman sing wis kabukten taun. Timeplex nyedhiyakake kapabilitas pangembangan lengkap kanggo para pelanggan wiwit saka konsep produk, prototipe nganti conto kelayakan lan produksi volume. Rentang produk kalebu logam, plastik, listrik lan elektronik. Tim teknik mbantu klien nggawe produk kanggo memenuhi spesifikasi sing ketat lan kanggo nyusun standar prentah sing dibutuhake. Liwat gaweyan sajrone rong dekade kepungkur, Timeplex wis dadi salah sawijining operasi sing bisa terus maju kanthi kualitas tinggi, inovasi, rega terjangkau, lan lead time fleksibel sing klien kudu tetep kompetitif ing pasar. GARIS PRODUK UTAMA: Komponen logam bisa uga dirancang saka macem-macem bahan, kelengkapan saluran PVC, baja, tembaga, kuningan, aluminium, wesi timah lan timah ing sheet, heatsink, EMI / RFI, logam, tameng, batang, utawa ingot Komponen kanthi ukuran lan konfigurasi sing beda bisa diproduksi kanthi stamping, mbentuk. ekstrusi, penempaan, casting mati lan operasi sekunder kayata pukulan, gambar jero, pengeboran, utas, lan paku keling. Kanggo tampilan njaba lan perlindungan lingkungan, komponen biasane mbutuhake permukaan ing plating elektro (krom, nikel, tembaga, perak utawa emas), lapisan anodisasi utawa bubuk. Ing sawetara kasus, yen angel nggunakake komponen stamping logam kanggo entuk konfigurasi sing dibutuhake, kayata pipa, lengkungan utawa utas, bagean injeksi plastik minangka pilihan sing luwih apik. Pangembangan produk plastik utawa bagean diwiwiti saka cetakan injeksi. Pilihan resin plastik bakal dadi pertimbangan pertama para insinyur sing bakal menehi saran marang klien. Saka materi sing paling cocog kayata ABS, PS, PE, PP, PVC, PC lsp, lan adhedhasar tingkat produksi target pelanggan lan anggaran investasi, desain cetakan bakal ditemtokake lan pabrikan bakal diwiwiti. Komponen lan komponen sing metu saka mesin cetak injeksi bakal seragam. Akeh sing bisa ngganti luwih saka siji bagean logam utawa malah dadi produk rampung dhewe. Pelanggan utama Kalebu: Sky TV. Walmart, Osram, Hasbro, Intermec, PPG, Fender, QA Smith, Delta, Vtouch, East West, BAG, Electrolux Peralatan Produksi: Power Press (16 ton nganti 200 ton) 50 Mesin Cetakan Injeksi 22 Mesin Grooving Otomatis 5 Skrining sutra & Garis Pencetakan Pad 1 Jalur Majelis 3

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-769-38809668

Fax: 86-769-38809070

Ponsel: +8613798527292

Email: alannong@timeplex.com.hk

Alamat: No.4 Fukang Road,Shang Sha Community,Chang An Town,Dongguan City,Guangdong Province,China, Dongguan, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.timeplexhk.com

Bossgoo Showroom: http://alandrone.jw.bossgoo.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki